Bussresor från Mullsjö för privatpersoner och företag

Let's Go By Bus har sedan dess historia tog sin början år 1988 utvecklats till ett bussbolag som erbjuder allt från turisttrafik runt om i Europa till bussresor i Sverige och man kan även hyra buss Örebro hos dem. Bolagets nuvarande, och blivande, kunder erbjuds idag svensk gästfrihet och kvalitet med utgångspunkt från Örebro. Att boka bussresor och att hyra buss skall vara enkelt varför kunder erbjuds att parkera gratis vid bolagets kontor så länge de är ute och reser med bolaget.

Let's Go By Bus erbjuder moderna turistbussar utrustade med Wi-Fi vid resor inom Norden. I bolagets kalendarium lockar resor både inom landet och utomlands med bussarna hyrs också ut för privata arrangemang. Ett företag, en skola, en förening eller dylikt kan hyra buss och chaufför för körningar som varar från ett par timmar till flera dagar. Om särskilda behov i form av till exempel handikappanpassning efterfrågas så kan företaget också erbjuda en buss med rullstolslift. Då ägarna gärna har en personlig kontakt med sina kunder är de varmt välkomna att höra av sig med sina önskemål för att få en skräddarsydd offert.

Sommar som vinter med bussresor från Örebro

I bussbolagets kalendarium finns flera spännande resor. Med utgångspunkt från kontoret i Örebro kan kunder följa med på bussresor runt om i hela Sverige och Europa.

Rostock är ett favoritställe för många svenskar. Bolaget erbjuder just nu en härlig resa till Fleesensee Golf & Spa Resort. Anläggningen ligger cirka 10 mil söder om Rostock och är utrustad med flera golfbanor både för erfarna och nybörjare.

​Att välja buss som färdmedel istället för att flyga ger resenären en närmare upplevelse; pauser ger möjlighet att uppleva nya platser, några timmar extra resa ger möjlighet att lära känna nya människor och de stora fönstren ger en närmare naturupplevelse.

Posted in Resor & Bussresor | Comments Off on Bussresor från Mullsjö för privatpersoner och företag